Kriminalci iskoristili vanredno stanje: Banda na čelu sa Srbinom u Napulju pljačka sve od reda

Autor: Kurir, Republika

Hronika

28.03.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski državljanin (30) uhapšen je u Napulju zbog sumnje da je sa još tri saučesnika opljačkao zlataru, iz koje su ukrali nakit i novac.

RepublikaFoto: youtube.com/Alessandro Fiorani
Foto ilustracija

Kako lokalni mediji prenose, ova banda pljačkaša je takođe odgovorna za niz pljački. Iako je u ovoj zemlji na snazi vanredno stanje zbog koronavirusa, kriminalcima to nije bio problem.

- Ova banda je iz zlatare ukrala dragoceni nakit i novac koji se nalazio u kasi, ali zasad se ne zna koliki je bio njihov plen. Operaciju su izveli veoma organizovano i profesionalno, ali su na kraju ipak uhapšeni - rekao je izvor iz medija i dodao:

- Tokom pljačke te večeri upalio se alarm koji je obavestio policiju, koja im je sve vreme bila za petama. Sportski automobil „mazda“, koji su takođe ukrali, koristili su u ovoj akciji i tom prilikom je povređen jedan čovek. Naime, oni su ostavljali tragove za sobom - nakon pljačke bežali su auto-putem i nisu se zaustavili ni na jednoj naplatnoj rampi, pa je policija znala kuda idu.

Oni su potom zapalili auto, kojim su bežali od policije.

- Lopovi su se dovezli do jednog romskog naselja, ali ih je policija ipak uhapsila u spektakularnoj akciji - prenose italijanski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading