Detalji seksualnog iživljavanja u Zaječaru: Monstrum silovao bivšu suprugu pred troje dece

Autor: Kurir, Republika

Hronika

27.03.2020

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zaječaru uhapsila je B.T. (45) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao bivšu suprugu (36) u njenom stanu, dok su deca bila u drugoj sobi.

RepublikaFoto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash
Foto ilustracija

Naime, sve se odigralo u stanu osumnjičenog kada je žrtva došla da uzme decu. Osumnjičeni B. T. je uz pretnju silom seksualno zlostavljao bivšu ženu.

Odmah priveden

- I dok su bili u braku, njih dvoje su uzajamno prijavljivali nasilje u porodici. Prema priči bivše supruge, ona je došla da uzme decu u stan osumnjičenog. Tada ju je, kako je tvrdila, on na silu uvukao u sobu, a decu odveo i zaključao u drugu sobu. Pretio je da će je ubiti, a po završetku samog čina kazao joj je da ćuti, u suprotnom "tek sada će ga zapamtiti" - kaže izvor iz istrage.

Za tri godine u Srbiji više od 132.000 slučajeva porodičnog nasilja

Uprkos pretnji, žena je odvela decu svojoj kući i odmah otišla u policiju da ga prijavi. Ubrzo je nasilnik uhapšen.

- On je odmah rekao da je tačno da je sa bivšom suprugom imao intimni odnos, ali da je to bilo uz obostranu želju. Negirao je bilo kakvo silovanje ili pretnju. Žena je pregledana i vraćena kući, a njeni zdravstveni nalazi su poslati nadležnom tužilaštvu - rekao je naš sagovornik.

Zabrana prilaska

Sud je navodno ranije ovom Zaječarcu odredio zabranu prilaska bivšoj ženi. Zaječarska policija je osumnjičenom odredila pritvor do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanja i on će biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading