Zoran u panici zbog Janine vaspitačice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), strahuje od saslušanja svedoka koji će 16. oktobra dati iskaze u Višem tužilaštvu u Beogradu. Kako Srpski telegraf saznaje, među prvima će biti saslušana vaspitačica male Jane Lenka Đ., koja je poslednja, ne računajući članove porodice Marjanović, pevačicu "Granda" videla živu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lenka Đ. je dosta vremena provodila s malom Janom, pa bi i na osnovu detetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića u Borči

OČI U OČI

- Jelena je dan pre zločina 1. aprila 2016. otišla po ćerku Janu u vrtić i tad se videla s vaspitačicom koja tu radi. Pevačica je tog dana učiteljicu odvezla kući, tako da je ona ta koja ju je poslednja videla. Zoran je u panici zbog svedočenja vaspitačice jer bi ona, kako se sumnja, mnogo toga mogla da otkrije o odnosu između supružnika - priča naš izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Lenka Đ. je dosta vremena provodila s malom Janom, pa bi i na osnovu detetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića u Borči.

Zoran Marjanović insistirao da prisustvuje saslušanjima svedoka

- Zoran insistira na tome da prisustvuje saslušanjima, na šta svakako ima pravo. On veruje da će svedoci drugačije reagovati kad ga vide i da ga neće pokopati iskazima - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Osim Lenke Đ., sledećeg ponedeljka biće saslušani i Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, Andrea Š., drugarica i šminkerka ubijene pevačice, kao i Vera V., kuma porodice Marjanović. Sve što znaju o bračnom paru i smrti pevačice "Granda" otkriće i devojka Jeleninog devera Miloša Milica M., Vida S., Dragana P. i Aleksandra J.

SPISAK

- Posle svedoka tužilaštva, svedoke će predložiti i odbrana Zorana Marjanovića, kao i advokat porodice Krsmanović. Ono što Zorana intrigira jeste to što ne zna ko će se sve naći na tom spisku, šta oni mogu da otkriju i obore mu odbranu - dodaje naš izvor.

Ubica se javio na Jecin telefon?

U odbrani Zorana Marjanovića utvrđeno je mnogo nelogičnosti. Jedna od njih je i vreme Jeleninog nestanka. Zoran je izjavio da je Jeca otišla na trčanje u 15.30, a da je oko 16.10 počeo da je traži. Obdukcijom je utvrđeno da je pevačica ubijena između 16.47 i 17.20, pa se postavlja pitanje kako Zoran nije ništa ni video ni čuo kad je u to vreme, prema njegovim tvrdnjama, uveliko tražio Jelenu po nasipu. Jecina majka ponovo je u 16.50 pozvala ćerku, ali joj je poziv odbijen. Ono što je zbunjujuće jeste i to što se u 17.20 neko javio na Jelenin telefon i ćutao 40 sekundi, kao i to što Marjanović nije čuo zvono na pevačicinom telefonu iako je prolazio tim putem i navodno je pozivao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading