Detalji užasa u Barajevu: Devojčici (8) puštao porniće i pipkao je

Autor:

Hronika

26.03.2020

04:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko P. (81) iz Barajeva uhapšen je zbog sumnje da je pipkao devojčicu od osam godina, ćerku svog podstanara, dok joj otac nije bio kod kuće. On je u utorak uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.

Foto: Ilustracija

- Osumnjičeni je odmah po hapšenju saslušan i negirao je krivicu. Tužilaštvo je zatražilo određivanje pritvora zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja dela, što je sud prihvatio. Istraga se nastavlja, a naloženo je veštačenje i žrtve i osumnjičenog. Iako je vanredno stanje, reagovali smo odmah po saznanju za ovaj događaj jer je u pitanju maloletna osoba - rekao je za Srpski telegraf postupajući tužilac iz Mladenovca Ivan Konatar.

Kazna do pet godina zatvora

Branko P. (81) se sumnjiči za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom osobom, za šta je predviđena minimalna kazna u trajanju od šest meseci, a maksimalna do pet godina zatvora.

Skidao gaće

Kako nezvanično saznajemo, sve je isplivalo kada je otac devojčice dete odveo u prihvatilište jer više nije mogao da joj priušti hranu.

- Devojčica je počela da priča kako je gledala neke čudne filmove sa dekom kod kojeg je živela i da joj je posle skinuo odeću i gaćice i počeo da je dodiruje po intimnim delovima tela. Navela je da je taj deka potom skinuo i svoje gaće. Žene iz prihvatilišta shvatili su da su u pitanju porno-filmovi, a da je dete moguća žrtva seksualnog zlostavljanja. Tada su o svemu obavestili policiju i tužilaštvo - rekao je za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Kako saznajemo, osumnjičeni je polupokretan i kreće se pomoću štapa. Devojčica i njen otac doselili su se kod njega pre tri meseca, a otac je dete odveo u prihvatilište 16. marta jer više nije mogao da je hrani. Devojčicina majka je, navodno, preminula pre izvesnog vremena i o njoj je brigu uglavnom vodio otac, ali ju je i ostavljao samu u stanu sa drugim ljudima kada je završavao poslove.

Užas u Baču: Spasla sestru (9) od bludnog oca

Meštaninu Plavne kod Bača J. K. (49) određen je pritvor zbog sumnje da je pokušao da obljubi devetogodišnju ćerku, ali ga je u tome sprečila starija ćerka!

Otac se sumnjiči da je mlađoj ćerkici skidao donji veš. Tada ga je zatekla starija ćerka, koja je sve ispričala majci. Kakve je namere imao, utvrdiće se daljom istragom koja je protiv njega pokrenuta u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Na saslušanju J. K. se branio ćutanjem, a u jednom trenutku je molio nadležne da ga ne pritvaraju, tvrdeći da "nikada više to neće uraditi". Molba mu je odbijena. U daljoj istrazi trebalo bi da budu saslušani starija ćerka i sin, kao i njihova majka.

Otac ne veruje

- Čula sam da je on imao stan ovde negde u komšiluku, ali da je ostao bez njega. Ne znam kako, neki pominju i drogu, ali ne znam o čemu se tačno radi. Priča se po komšiluku da otac ne veruje da je Branko to uradio njegovoj ćerki, ali da čeka da se završi istraga. Branko već desetak godina živi sam i teško se kreće. Nisam sigurna da je on u stanju nešto tako da uradi. On kod sebe skuplja raznorazan svet. Kod njega dolaze oni koji nemaju gde, a u stanu je navodno i neka žena sa posebnim potrebama. Često prave sedeljke i piju tokom cele noći - rekla je jedna komšinica iz zgrade koja je želela da ostane anonimna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading