Silovatelj zaražen kronavirusom napao komšinicu

Autor: Informer. Republika

Hronika

23.03.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdesetdevetogodišnji S. V. iz Niške Banje sumnjiči se da je danas u njenoj kući, pokušao da siluje svoju šezdesetpetogodišnju komšinicu. Žena je uspela da alarmira policiju, pa je silovatelj uhapšen, ali njene brige nisu završene jer postoji sumnja da je napadač zaražen koronom. I silovatelj i njegova žrtva se nalaze u izolaciji dok se nepobitno ne utvrdi da li su pozitivni na ovu zaraznu bolest.

Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, napadač je oko podneva upao u kuću žene i odmah skočio na nju.

- On joj je zazvonio na vrata, a s obzirom na to da je i ranije imala neprijatnosti sa njim, žena je odbila da ga pusti u kuću. Međutim, napadač je odgurnuo i upao u kuću, a zatim je skočio na nju u nameri da je napastvuje. Dok se gurala sa njim, žrtva je uspela da pošalje poruku svojoj drugarici da je napadnuta, a ona je odmah pozvala policiju - objasnili su izvori koji su upućeni u detalje slučaja.

Policijska patrola bila je u blizini, s obzirom na njihovo pojačano prisustvo zbog vanrednog stanja, pa su samo za nekoliko minuta bili u kući napadnute žene.

- Kada je silovatelj video policiju, onesvestio se od straha. Policija je zbog toga pozvala Hitnu pomoć, a medicinska ekipa je ustanovila da ima temperaturu. S obzirom na aktuelnu epidemiju, on je odmah zbrinut na propisani način. Međutim, s obzirom na to da je bio u bliskom kontaktu sa žrtvom, i ona je izolovana. Muškarac je priveden u izolacioni karantin na Infektivnoj klinici, a njegova žrtva, s obzirom da nije imala potrebu za zdravstvenom pomoći, ostala je u kućnoj izolaciji. I jedno i drugo biće podvrgnuti testiranju na koronu - navode izvori.

Prema dosadašnjim informacijama, muškarac je i pre ovog napada progonio komšinicu.

- Njega je oštećena žena i pre nedelju dana prijavila zbog proganjanja jer joj je slao neprimerene poruke. Iako ga je zamolila da to ne radi, on je nastavio pa ga je prijavila policiji. Njemu je tada izrečena mera upozorenja, ali umesto da se smiri, on je odlučio da ženu napadne - kažu izvori.

Silovatelj se branio da nije mogao da kontroliše seksualni nagon, pa je nasrnuo na komšinicu.

- On je kazao da je popio preparat za potenciju. S obzirom da mu je komšinica bila najbliža, odlučio je da nju napadne. Znao je da je sama, te da je kući jer s obzirom na njene godine, nije smela da je napušta, što je odlučio da iskoristi za svoju prljavu nameru - navode naši izvori.

O seksualnom napadu obavešteno je Više javno tužilaštvo koje treba da se izjasni o kvalifikaciji krivičnog dela koje će se četrdesetdevetogodišnjaku staviti na teret.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading