Detalji stravičnog silovanja u Nišu: Maloletnik (15) svog rođaka (6) pretukao i strgao mu odeću, dete je sve vreme zapomagalo da ga pusti

Autor:

Hronika

20.03.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče se u Nišu dogodio nezapamćen zločin kada je maloletni I.O(15), dete D.M.(6), na silu odveo do bedema reke Nišave i tamo ga brutalno silovao.

Foto: Ilustracija

Maloletni I.O. je u srodstvu sa oštećenim detetom. Juče su se njih dvojica igrali, kada je u jednom trenutku I.O. najpre zamolio malog rođaka da pođe do bedema reke, a kada je dečak to odbio, onda je njegov rođak krenuo da ga tuče pesnicama u glavu nanevši mu povrede u vidu hematoma.

Nakon toga, I.O. je silom odvukao dečaka do bedema reke Nišave. Tamo mu je strgao odeću i brutalno ga silovao, dok je dečak sve vreme plakao i molio ga da ga pusti i ne povređuje više. Oštećeni dečak je pored povrede glave, zadobio i lakše povrede koje su posledica silovanja. 

Policija je u ovom slučaju brzo reagovala i privela maloletnog I.O., koji će dalje biti procesuiran zbog ovog monstruoznog dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sanja

20.03.2020 14:07

Ovo je toliko uzasan zlocin, pocinioca najstrozije kazniti. Pokazyje da granicu za maloletnike u krivicnom zakonu treba spustiti, ovaj monstrum od pocinioca bi morao otici na duzu zatvorsku kaznu.