Javio rođaku ko ga je upucao, pa izdahnuo: Marko (33) nije dočekao rođenje ćerke!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

17.03.2020

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Stojilković (33) iz Krivače kod Lebana, koga je u četvrtak u mestu Šumarice kod Medveđe ubio prijatelj Dragan Petković (37) iz sela Stubla, a potom izvršio samoubistvo, sahranjen je u nedelju u selu Krivača.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com/printskrin
Marko Stojilković / Dragan Petković

Od Stojilkovića se oprostilo oko 150 ljudi, među kojima i njegovi najbliži, majka Biljana, supruga Valentina, koja je u sedmom mesecu trudnoće, rodbina i prijatelji.

U tužnoj povorci komentarisali su "da Marko neće upoznati ćerkicu, koja treba da se rodi za dva meseca, a koju je željno iščekivao".

Podsetimo Stojilković je ubijen hicem iz pištolja u grudi, a pre nego što je izdahnuo uspeo je da pozove svog pobratima i kaže ko ga je i gde upucao.

- Sumnja se da je ubistvu i samoubistvu prethodila svađa dvojice u muškaraca. Marko je Dragana trebalo da odveze na niški aerodrom, a da pre toga svrate kod nekog po novac. Naime, Dragan je bio poznat po tome što je voleo da popije, ali i da se kocka - rekli su rođaci Stojilkovića.

Oni su dodali da je navodno u toku vožnje Markov automobil ostao zaglavljen na putu i da je svađa tada počela.

- Marko je hteo da se vrati kući, ali Dragan to nije hteo i posvađali su se - objasnili su rođaci.

Petković je pištolj kojim je ubio druga, pa sebe imao u ilegalnom posedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading