UZNEMIRUJUĆE: Ovo je šupa u kojoj je silovatelj namamio dečaka

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar P. (53) koji je uhapšen jutros zbog sumnje da vršio nedozvoljne polne radnje nad dečakom (6), prebačen je u psihijatrijsku ustanovu Laza Lazarević nakon što je pokušao da sebi oduzme život presekavši vene.

RepublikaFoto: ST/S. STEPANOVIĆ
Šupa u kojoj je Aleksandar namamio dečaka i pokušao da ga obljubi

U naselju Glogonjski rit, na levoj obali Dunava koje pripada opštini Palilula, Aleksandar je namamio dečaka u šupu koja se nalazi na poljoprivrednom gazidnstvu gde je on radio, a koja je potpuno izolovana jer se oko nje nalaze samo poljoprivredni objekti, štala i kokošinjac i nema drugih kuća.

Tu je Aleksandar počeo dečaku da pokazuje različite nepristojne fotografije i kasnije se iživljavao nad njim.

Tokom napada, majka dečaka je primetila da njenog deteta nema i krenula je u potragu za njim. Srećom, uspela je da ga nađe i otme iz ruku Aleksandra koji je nakon toga sebi pokušao da preseče vene.

Majka se sa dečakom nalazi u bolnici, a njegov otac, koji je u potpunom šoku nakon onoga što se desilo, nije bio raspoložen da daje izjave za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading