MOĆNIK POTEGAO SVE VEZE: Političar vadi Zorana iz zatvora!

Autor: Alo!

Hronika

08.10.2017

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Zoka Mitrović (32), ljubavnica Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine ubio suprugu Jelenu, preko jednog poznatog srpskog političara pokušava da pomogne Zoranu da se izvuče iz zatvora i da dok je tamo ima što bolje uslove.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Političar će ga izvući iz pritvora?: Zoran Marjanović

Prema rečima izvora Alo! dobro upućenog u slučaj, Zorica, koja je nedavno priznala da je u vezi sa udovcem, stupila je u kontakt sa uticajnim političarem iz opozicije, sa kojim ju je upoznao njen brat. Političar joj je navodno obećao sve što može.

- Zorica kopa rukama i nogama da bi izvukla svog dragog iz zatvora. Ne samo da mu pruža moralnu podršku, već traži način kako da mu i konkretnije pomogne. Tako je navodno preko svog brata kontaktirala sa čovekom koji je godinama aktuelan na političkoj sceni, a trenutno je u opoziciji. Zajedno sa njim pokušava da nađe način da Zorana izvuče iz pritvora - objašnjava sagovornik.

On objašnjava da je brat Zorice Mitrović navodno imao probleme sa zakonom i da je bio blizak nekim kriminalnim krugovima.

- Navodno je taj političar ranije pomogao njenom bratu da se izvuče sa robije. Čim je Zoran uhapšen, ona se dosetila da bi taj moćnik možda mogao i njemu da učini. Koliko mi je poznato, ona je već razgovarala sa političarom i obećao joj je da će pokušati, preko svojih jakih veza, da Zoranu sredi bolji tretman u ćeliji i eventualno pomogne da on u najkraćem mogućem roku napusti CZ - otkriva ovaj izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading