Tinejdžer brutalno pretukao devojčicu u školi!

Autor: blic.rs

Hronika

08.10.2017

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan učenik gimnazije u Sremskim Karlovcima pretukao je prošle nedelje u školi svoju bivšu devojku s kojom, uzgred, ide u isti razred.

Tinejdžer brutalno prebio drugaricu iz odeljenja u Sremskim Karlovcima

Kako navodi izvor iz škole, do incidenta je došlo posle časa. Momak je prvo, posle verbalne rasprave, devojčicu udario pesnicom u potiljak, ali tu nije bio kraj.

Kada je ona počela da se brani, učenik je uhvatio za glavu i udario o zid. Pojedinci koji su prisustvovali događaju tvrde da je ona posle prvog udarca skočila na njega, a on je bacio sa sebe, prilikom čega je ona udarila glavu, dok drugi kažu da je mladić namerno udario njenom glavom o zid pošto je počela da mu pruža otpor.

Izvor dodaje da je nemilu scenu video i profesor, a da je razredni starešina povređenu učenicu odvezao u Urgentni centar, gde je utvrđeno da nije zadobila teže povrede.

- Sve se to odigralo posle časa koji su imali. Oni su ranije bili u vezi, a ona ga je ostavila. Međutim, nešto mu je dobacila, da bi je on posle toga udario. Kratko je trajalo, ali je ipak nasilje kakvo se baš retko viđa u našoj školi - navodi sagovornik.

Zbog incidenta su u školu na sastanak pozvani roditelji oba đaka. U školu je nakon tuče takođe pozvana i policija koja je sastavila zapisnik, dok će protiv momka, prema nezvaničnim saznanjima, biti podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda.

Iz gimnazije u Sremskim Karlovcima nisu odgovorili na pitanja novinara o incidentu, kao ni o merama koje su eventualno preduzeli protiv učenika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading