(VIDEO) Popović Ivković: Blizak prijatelj Marinike Tepić uhapšen zbog droge

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

11.03.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Biljana Popović Ivković izjavila je danas da je u Pančevu uhapšena četvoročlana kriminalna grupa, kod koje je pronađeno 1,4 kilograma opojne droge i municija.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Biljana Popović Ivković

Među uhapšenima je i N.F, koji je, prema rečima Popović Ivković, prijatelj potpredsednice stranke Slobode i pravde Marinike Tepić, inače vlasnik sportskog kluba i teretane u Pančevu.

Hapšenje se dogodilo sinoć, rekla je Popović Ivković, a protiv članova te grupe iz Pančeva podneta je krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju, stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Popović Ivković je na pres konferenciji rekla da je prilikom hapšenja zaplenjeno 1,4 kilograma opojne droge, 207 komada pištoljske municije i 19 komada pušcane municije.

Ona je pokazala fotografije na kojima je uhapšeni N.F. sa Marinikom Tepić, ali i sa predsednikom ŠP Draganom Ðilasom i pozvala Tepić da odgovori javnosti od kada datira njeno poznanstvo sa N.F. iz Pančeva, da li je on dobio sredstva iz budžeta u periodu 2013. do 2016. i to na osnovu njihovog dugogodišnjeg prijateljstva, dok je Tepić bila pokrajinski sekretar za sport i omladinu.

Ðilasa je pitala u kavom je on odnosu sa N.F, kao i koja je uloga uhapšenog u Stranci slobode i prvade i koja su njegova zaduženja u SSP.

Popović Ivković je takođe pozvala Ðilasa i Tepić da ne relativizuju ovaj slučaj, kao što su to činili, kako je rekla, u nekim prethodnim sličnim situacijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading