PRITVOR ZA DILERA IZ PARAŽINA: Pokušao da prokrijumčari 766 kilograma marihuane u Rumuniju

Autor: Tanjug

Hronika

10.03.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Pančevu pokrenulo je istragu protiv I. L. (33) iz okoline Paraćina, zbog sumnje da je 4. marta pokušao da u Rumuniju prokrijumčari oko 766 kilograma marihuane, a sud mu je odredio pritvor.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

I. L. je na graničnom prelazu između Vatin, Srbije i Rumunij, u specijalno napravljenom bunkeru u teretnom delu teretnog motornog vozila koje je vozio, prenosio u Rumuniju oko 766 kilograma marihuane koja je bila upakovana u ukupno 30 većih i 13 manjih paketa.

Kod sebe u novčaniku je držao pvc kesicu u kojoj je bilo 0,33 grama kokaina, saopšteno je iz pančevačkog tužilaštva.


Njemu je, nakon saslušanja, Viši sud u Pančevu odredio pritvor do 30 dana da ne bi boravkom na slobodi ometao krivični postupak uticanjem na svedoka koji treba da bude ispitan tokom istrage, da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, posebno imajući u vidu količinu droge koja je trebalo da bude preneta u susednu državu.

Na teret mu se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading