Gde će im duša?! Muškarac i maloletnica ukrali humanitarnu pomoć namenjenu dečaku koji ima teško oboljenje mozga

Autor: Blic, Republika

Hronika

10.03.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenici Policijske uprave Sremska Mitrovica uhapsili su bezočne lopove koji su krajem februara ukrali kutiju sa humanitarnom pomoći za lečenje dvogodišnjeg Stefana Gončina iz Rume koji se bori protiv retke bolesti – tuberoskleroze mozga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, policija je uhapsila muškarca D.J. i jednu maloletnicu, oboje sa područja Rume, i kod njih pronašla kutiju ukradenu iz rumske ambulante Hitne pomoći.

- Zahvaljujući snimcima sa kamera i naknadnim operativnim radom pronađen je i uhapšen par koji se sumnjiči za bezočnu krađu kutije u koju su građani ostavljali dobrovoljni prilog za lečenje malog Stefana. Nažalost, nije moguće utvrditi koliko je novca bilo u kutiji za pomoć što ne umanjuje krivicu osumnjičenih i protiv njih je podneta prijava za krivično delo krađa – objašnjava izvor iz policije koji je upoznat sa detaljima slučaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading