Meštani sela kod Jagodine gde je ubijen par veruju da je njihovo mesto ukleto, evo zašto!

Autor: informer.rs

Hronika

07.03.2020

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Milenković (69) i njegova žena Snežana Plašintović (54) ubijeni su krajem februara u svojoj kući kod Jagodine.

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti
Foto: Ilustracija

Motiv ovog zločina još nije poznat, ali meštani imaju svoju verziju. Čak devetoro meštana Bresja umrlo je u poslednjih šest meseci, uključujući i Svetislava i Snežanu, koji su ubijeni. Pojedini meštani zbog toga veruju da je celo naselje duž reke Lugomir ukleto!

- Plaši se narod, u skoro svakoj kući koja se nalazi pored reke neko je umro u kratkom vremenskom razmaku. Samo čitulje možete da vidite po banderama! Jedan komšija hoće da proda kuću i da se odseli dalje od reke, na brdo, jer je ubeđen da ovde nisu čista posla - priča meštanin Vita Milošević, dok se s njim slaže i komšinica Milica, kojoj je pre samo deset dana umro muž.

Inspektori i forenzičari su posle izvršenog uviđaja u kući ubijenih supružnika i prikupljanja tragova i dokaza između ostalog, iz kuće odneli i Svetislavljev kompjuter radi veštačenja.

Duž puta od Bresja ka centru Jagodine policajci su pretražili svaki kontejner u potrazi za oružjem kojim su likvidirani supružnici.

Podsetimo, Svetislav je bio u žiži javnosti 2011, kad je uhapšen sa prijateljem Radosavom Stojanovićem (68) zbog pedofilije i obljube maloletnica. Svetislav se teretio da je obljubio 15-godišnju ćerku svog prijatelja, kao i da je terao njenu drugaricu da ih gleda dok imaju seks!

On je, međutim, posle sedam meseci provedenih iza rešetaka oslobođen svih optužbi, nakon čega je tužio državu za narušeni ugled i neosnovan pritvor i dobio je 60.000 evra odštete. Stojanović  je međutim osuđen na sedam godina robije jer je dokazano da je silovao svoju maloletnu pastorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading