Panika u zatvoru: Nije korona, već bolest druga, među zatvorenicima se širi šuga!

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

05.03.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Okružnom zatvoru u Leskovcu dva zatvorenika su u izolaciji pod nadzorom lekara jer su zaraženi šugom, prenose mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako je potvrđeno u Ministarstvu pravde, ove dve osobe su došle na izdržavanje kazne sa šugom i obojica su izolovani od drugih zatvorenika u Okružnom zatvoru u Leskovcu. Oni su odmah medicinski zbrinuti i dobili su potrebnu terapiju.

- Naglašavamo da sve osobe koja dolaze u pritvor ili na izdržavanje zatvorske kazne u okružne zatvore i kazneno-popravne zavode, a u skladu sa Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija, prolaze lekarski pregled nakon čega im se otvara zdravstveni karton - navode u Ministarstvu pravde.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju su dva zatvorenika osuđena za krađu, od kojih je jedan beskućnik, a kazne služe od pre nekoliko dana.

Ova informacija je najpre uznemirila one koji se nalaze na odsluženju zatvorske kazne u ovoj ustanovi, ali u OZ Leskovac tvrde da nema mesta panici niti straha od eventualne epidemije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading