Jeziv zločin u Batajnici: Namamio devojčicu u auto, pa je silovao!

Autor: Informer, Republika

Hronika

03.03.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrijan Ademi (22) uhapšen je juče ujutru u Batajnici zbog sumnje da je u ovom beogradskom naselju silovao maloletnu Andrijanu G!

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Napad se dogodio oko 18 sati u Ulici Široki put bb i to u automobilu "fijat stilo" koji pripada uhapšenom Ademiju. Prema nezvaničnim informacijama Ademi je na prevaru namamio devojčicu u svoj automobil, a zatim je seksualno napastvovao.

- Još uvek se utvrđuju okolnosti ovog napada. Ispituje se u kakvim su odnosima bili uhapšeni mladić i oštećena tinejdžerka pre samog napada. Takođe istražuje se i na koji način je devojčica završila u kolima nasilnika, da li su se prethodno dogovorili da se nađu ili ju je na neki način namamio - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima uhapšeni mladić se sumnjiči da je u jednom trenutku pitao devojčicu da li želi da imaju seks, a kada ga je ona odbila on je počeo da joj skida odeću i navaljuje na nju.

- Nakon napada devojčica je otišla kući i odlučila da napasnika prijavi policiji. U policijskoj stanici je do detalja ispričala šta se dogodilo u kolima i dala detaljan opis i identitet napadača. Odmah nakon prijave policajci su po  ubrzo uhapsili Ademija i priveli ga u policijsku stanicu. Njemu je određen pritvor nakon čega će biti priveden na saslušanje - dodaje on.

Policijska istraga u ovom slučaju još uvek traje, proverava se sve što se dogodilo tog popodneva, okolnosti koje su prethodile napadu, saslušavaju se svedoci... 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading