Ozloglašena Srpkinja ponovo na slobodi: Olivera je likvidirala taksistu zbog 59 dinara, a sada je izašla sa robije!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

02.03.2020

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Krsmanić (35), prva žena koja je u Srbiji bila osuđena na 40 godina robije, puštena je na slobodu mesec i po dana pre isteka pune kazne, na koju je bila osuđena zbog ubistva taksiste Nezira Šišića u aprilu 2005. godine!

RepublikaFoto: youtube.com/tračarica tv
Olivera Krsmanović

Krsmanićeva je tokom vikenda izašla iz ženskog zatvora u Požarevcu, u kom je provela bezmalo 15 godina. Podsetimo, njoj je prvostepenu kaznu od 40 godina zatvora više nego duplo smanjio Apelacioni sud.

- Oliveri je puna kazna isticala polovinom aprila, ali je ona podnela zahtev za uslovni otpust. Sud je prihvatio taj zahtev, pa je ona mesec i po dana ranije puštena na uslovnu slobodu - objašnjava izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, Olivera Krsmanić se tokom boravka u zatvoru ponašala korektno.

- Vladanje joj je bilo primereno. Za sve ove godine završila je brojne kurseve za zanate, a učestvovala je i na brojnim takmičenjima za osuđenike - kaže sagovornik i dodaje:

- Dok je boravila u kazamatu, posećivali su je članovi porodice, a sa njima se čula i telefonom. Svojim cimerkama je pričala da po izlasku na slobodu planira da ode kod svoje mame u inostranstvo i promeni život iz korena.

Ona je, kako se navodi, često pričala o zločinu koji je počinila 2005.

- Isticala je da se kaje i da joj je žao zbog toga što je ubila taksistu - kaže sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading