(VIDEO) Belaj u Požarevcu: Dve devojke se posvađale u pekari, a onda je nastao opšti haos!

Autor: Republika

Hronika

02.03.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu podneli su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnje devojke i dvojice muškaraca, starosti 28 i 36 godina, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Oni su osumnjičeni da su 29. februara ove godine oko 4 sata posle ponoći učestvovali u tuči u jednoj pekari u Požarevcu, do koje je došlo nakon verbalne rasprave dve devojke, a u kojoj su lake povrede zadobili dvadesetjednogodišnja devojka i dvadesetrogodišnji muškarac. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su apsolutno netačni navodi pojedinih medija da je reč o maloletnicama, kao i da policija nije izlazila na teren. Policijski službenici izašli su na lice mesta, odmah po prijavi, preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i o svemu obavestili nadležno tužilaštvo koje je naložilo da se podnese prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading