Izgubila bitku za život u Bahreinu: Telo preminule Jelene stiže sledeće nedelje u Smederevo

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

01.03.2020

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Jelene T. (26) iz Smedereva, koja je preminula je u Bahreinu od komplikacija izazvanih virusom svinjskog gripa A (H1 N1), trebalo bi u toku sledeće nedelje da bude dopremljeno u Srbiju.

RepublikaFoto: facebook.com/Bahrain Yugos Grupa
Jelena T.

Ona je u Bahreinu radila kao frizerka, a bitku za život izgubila je posle tri nedelje lečenja u univerzitetskoj bolnici "King Hamad".

Još dok je bila u bolnici preko Fejsbuk grupe Bahrein Yugos prikupljan je novac da njeni roditelji dođu kod nje, ali se, nažalost, ispostavilo da će doći samo po telo.

- Danas je poslat novac porodici preminule Jelene. Hvala svima koji su donirali, pokazali smo da smo složna i humana zajednica.... Što se tiče transporta tela, očekuje se da bude u toku sledeće nedelje - napisano je u petak uveče na ovoj Fejsbuk grupi.

Još kada je Jelena primljena u bahreinsku bolnicu i dok se lečila, naši ljudi koji žive i rade u ovoj maloj ostrvskoj državi u Persijskom zalivu, organizovali su se preko društvenih mreža za prikupljanje pomoći mladoj Smederevki. Prema informacijama koje oni imaju, devojka je bila u kritičnom stanju od kada je zbrinuta i danima je bila u komi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading