"Daće Bog da ga maksimalno kazne": Tragična ispovest očajnog deda Miloša, čiju je unuku (13) silovao stric!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

01.03.2020

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Narod zna šta se desilo, šta je on uradio, zna se da je Saša zatvoren... daće Bog da ga maksimalno kazne", govori ovako, gotovo u dahu Miloš Urošević, deda maloletnice S. U. (13), iz Kruševca, za koju se veruje da je žrtva obljube svog strica Saše U. (41). Devojčica je rodila mrtvu bebu 27. februara u kruševačkoj bolnici, a njen deda Miloš je kategoričan - moj sin Saša mora na robiju i to 40 godina.

Foto: printscreen/TVPink
Miloš i Milanka Urošević

Deda Miloš i baba Milanka Urošević ne mogu da veruju šta ih je snašlo. Kažu ostavili su Sašu da čuva bratanicu i nisu mogli da naslute da će ih zadesiti ovakvo zlo.

- Bili smo u bolnici, lekari kažu da je bolje, nadamo se najboljem, dobila je i krv, dobro je - pričaju Miloš i Milanka.

Osumnjičeni je u Višem javnom tužilaštvu, u međuvremenu, izjavio "da je bio sa bratanicom, ali da sigurno s njim nije zatrudnela". Oštećena maloletnica, koja je na Ginekološko-akušerskom odeljenju donela na svet mrtvu bebu, ispričala je da ju je stric obljubio tri puta. U bolnici se oporavlja od sepse, koju je dobila jer je beba dugo bila mrtva u stomaku.

 

 

- Pacijentkinja je primljena u teškom zdravstvenom stanju, obavljena je intervencija i možemo da kažemo da je stanje za nijansu bolje, ali još uvek nije zadovoljavajuće - predočava, za "Novosti", dr Vesna Stević Gajić, direktorka bolnice.

Miloš Urošević posle tragičnog porođaja unuke konstantno je kaže pod stresom, a bolesna je i njegova supruga koja je staratelj maloletnoj unuci, kao i njenim sestrama od 2017. Tada je otac devojčica, njihov sin, izvršio samoubistvo, a snaja je otišla iz kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading