Unutrašnja kontrola goni načelnika Policijske stanice u Trsteniku zbog sina nasilnika

Autor:

Hronika

28.02.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentost saopštava da je primio dokument iz Kabineta ministra unutrašnjih poslova u kojem se navodi da Sektor unutrašnje kontrole rada policije goni Radomira Mutavdžića, načelnika Policijske stanice u Trsteniku, zbog prikrivanja dela u kojem je njegov sin udario u glavu svog vršnjaka mehaničkim predmetom, kao i zbog nezakonitosti rada ove policijske stanice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

- Sektor unutrašnje kontrole pokrenuo je disciplinski postupak protiv Radomira Mutavdžića, načelnika Policijske stanice u Trsteniku, zbog prikrivanja dela svog sina koji je u tuči, koju je sam izazvao, svog vršnjaka mehaničkim predmetom udario u glavu, nakon čega je načelnik učinio sve da slučaj zataška. Imamo indicije da je iz nekog moćnog centra naloženo da se Mutavdžić sankcioniše najblažom merom, međutim i to će biti predmet rada ovog Saveta, kako moćni pojedinci ne bi imali prava da ubijaju decu sirotinje i da za to ne odgovoraju - izjavio je Mario Spasić, generalni sekretar.

Podsetimo, nadležno tužilaštvo je potvrdilo navode Saveta da je bilo prikrivanja dela u kojem je sin načelnika Policijske stanice u Trsteniku Radomira Mutavdžića udario u glavu svog vršnjaka mehaničkim predmetom, kao i to da je policija prvobitno od tužioca prikrila činjenicu da je vinovnik tuče sin načelnika Policijske stanice u Trsteniku.

Napominjemo i to da je nakon pritiska Saveta, načelnikov sin potvrdio da je udario mladića u glavu, što se jasno i nedvosmisleno vidi iz akta tužilaštva. Ne treba prenebregnuti ni činjenicu da je načelnik policije Mutavdžić na ručak izveo celu porodicu oštećenog i oštećenog i da postoji sumnja da su ucenjeni i sada je potpuno razotkrivena namera da se zaštiti sin načelnika Policijske stanice u Trsteniku, što dokazuje da je bilo elemenata krivičnih dela, kao ni to da je Spasićevoj porodici bilo prećeno zbog istrajavanja u otkrivanju ovog dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading