Izbušili zid, pa šmugnuli iz niškog zatvora: Nećete verovati gde se ovaj "dovitljivi" osuđenik sakrio!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

28.02.2020

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. K. (24) iz Babušnice, jedan od trojice prekršajno kažnjenih osuđenika koji su pre nekoliko dana pobegli iz KPZ Niš, vraćen je u zatvor nakon što je pronađen u svojoj kući.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo, on je u sredu uveče pronađen na kućnoj adresi i iste večeri je vraćen u KPZ Niš.

- On će tu doslužiti kaznu od 10 dana, koliko mu je preostalo, ali neće biti u poluotvorenom odeljenju, već u zatvorenom jer je protiv njega pokrenut disciplinski postupak - kazao je izvor.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potvrdili su ovu informaciju.

- On je vraćen u KP zavod, ali ne u poluotvoreni deo, gde se nalazio, već se sada nalazi u zatvorenom delu, u kojem su druga prekršajno osuđena lica protiv kojih su podnete disciplinske prijave. Tu će ostati do okončanja postupka - kazali su u UIKS.

Podsetimo, trojica prekršajaca otišla su iz KPZ Niš, a u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija rečeno je da to nije bekstvo, već udaljenje, pošto u poluotvorenom delu ne postoje fizičko-tehničke prepreke. Beguncima su, navodno, kazne isticale za sedam, deset i mesec i po dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading