HOROR U KRUŠEVCU: Devojčica (13) rodila mrtvu bebu, tvrdi da ju je SILOVAO STRIC!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

28.02.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševljanin Saša U. (41) uhapšen je zbog osnova sumnje da je obljubio maloletnu bratanicu staru 13 godina, koja je u četvrtak rodila mrtvorođenče, potvrđeno je "Novostima". Medicinskim veštačenjem bi trebalo da se utvrdi šta se tačno dogodilo u naselju Čitluk u Kruševcu i da li je zaista tačno da je stric, kako je ispričala devojčica, odgovoran za krivično delo za koje je osumnjičen.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Trinaestogodišnja devojčica, koja sa svojom porodicom i stricem živi na istoj adresi u romskom naselju na periferiji Kruševca ispričala je nakon porođaja da je pre devet meseci bila žrtva svog bliskog rođaka.

Okruženje maloletnice nije primetilo trudnoću i navodno su pretpostavili da je devojčica samo dobila na kilaži.

-Očekuje se saslušanje osumnjičenog pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu i odluka o produženju pritvora-iznosi nezvanično izvor. -Za sada se slučaj u ovoj fazi vodi kao krivično delo obljuba nad maloletnim licem. Medicinsko veštačenje treba da rasvetli ceo događaj.

U međuvremenu, devojčica je zdravstveno zbrinuta na Odeljenju ginekologije kruševačke bolnice. Razgovarala je sa stručnjacima i policijom. Istraga je u toku.

Za krivično delo obljuba nad maloletnim licem, u slučaju da je oštećena ostala u drugom stanju, učiniocu preti kazna zatvora od 5 do 15 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading