Svešteniku iz Požarevca preti robija: Istraga protiv popa, verniku slomio kuk!

Autor:

Hronika

27.02.2020

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo pokrenulo je istragu na osnovu krivične prijave koju je u sredu policija podnela protiv sveštenika Predraga R. (44) iz Požarevca za nanošenje teških povreda Dragošu Korunoviću.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tokom istrage saslušaće se osumnjičeni, oštećeni i svedoci, a obaviće se i veštačenje povreda koje je Korunović zadobio.

Za ovo delo zakonom je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora, saopšteno je portalu "TPK njuz" u tužilaštvu.

Prema navodima krivične prijave, incident se desio u ponedeljak ujutru u 8.30 u porti Saborne crkve u Požarevcu posle jutarnje službe.

Kada je vladika Ignjatije izašao iz crkve u pratnji više sveštenika, prišao mu je Korunović da se požali što mu sveštenici uzurpiraju imanje u Vlaškom Dolu.

Tada je izbila verbalna rasprava između njega i sveštenika, kada ga je ovaj gurnuo. Korunović je pao na beton i tom prilikom slomio kuk!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading