Ubijen Keljmendi! Telo totalno ugljenisano u automobilu!

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

27.02.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Peći je noćas ubijen bivši pripadnik takozvane OVK, Kerim Keljmendi, a njegovo ugljenisano telo pronađeno je u zapaljenom automobulu. Policija je o ovom događaju obaveštena nešto iza ponoći.

RepublikaFoto: youtube.com/Volim Podgoricu
Foto: Ilustracija

Automobil marke "folksvagen pasat", lokalnih registarskih tabilica, pronađen je u selu nadomak Peći, prenela je prištinska Koha.

Portal podseća da je ime Kerima Keljmendija dovođeno u vezu sa nekim ubistvima posle poslednjih sukoba na Kosovu. Prema pollicijskom saopštenju Keljmendi je prvo ubijen pa je zapaljen automobil u kome je pronađeno i njegovo telo.

- Sektor regionalne istrage Regionalne policijske uprave Peć, u punoj saradnji sa državnim tužiocem, preduzima sve istražne radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog slučaja koji se smatra ubistvom i ulažu maksimalne napored da identifikuju počinitelje krivičnog dela - navodi se u saopštenju.

Brat ubijenog, Ibrahim Keljmendi, koji je bivši član Narodnog pokreta Kosova na svom Fejsbuk profilu je objavio grupnu fotografiju naoružanih prpadnika tzv. OVK među kojima je i njegov brat u društvu sa Iljirom Konuševcem i Adrianom Krasnićijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading