(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Pokolj kod leskovačkog prihvatilišta za pse, puškom pobili više životinja

Autor: jugmedia.rs

Hronika

24.02.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri nezbrinuta psa pronađena su ubijena jutros u blizini prihvatilišta za nezbrinute životinje u Turekovcu kod Leskovca, a radnici ZOO higijene sumnjaju da je na njih pucano iz lovačke puške.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustarcija

Direktor leskovačkog Komunalca kazao je da su ubijeni psi pronađeni u delu napuštene fabrike DP "Poljoprivreda" čiji deo kompleksa koristi Komunalac za potrebe prihvatilišta, a radnici koji brinu o ovim životinjama podneli su krivičnu prijavu protiv NN počinioca.

- Jedino što znam je da je ovih dana u tom delu vršena hajka na predatore. Ja ne mogu da tvrdim da li su to bili lovci ili ne. Tužno je što su stradale nevine životinje - kaže za juGmediu direktor JKP Komunalac Leskovac Vladimir Sinadinović.

On navodi da je nije prvi put da se sličan incident dešava u blizini ovog prihvatilišta za pse, ali da nikada nije načinjen ovakav horor.

U prihvatilištu za pse u Turekovcu radnici komunalca vode brigu o 200 lutalica, dok je u novi azil za pse u Željkovcu smešteno preko 250 pasa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading