ŠEŠELJ OTKRIO IME JELENINOG UBICE!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

05.10.2017

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović nerazrešeno je i godinu i po dana kasnije, a ovaj tragični događaj tema je na koju se Vojislav Šešelj često osvrće.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Znam ko je ubio Jelenu Marjanović

Upravo to je učinio i pred gostovanje u emisiji Ognjena Amidžića, kada je u razgovoru sa novinarima javno izneo svoj stav o tome, rekavši čak i ko je po njegovom mišljenju 2. aprila 2016. godine ubio Jelenu Marjanović.

- Cela porodica je umešana. Nema sumnje nikakve. Ja sam ubeđen da je otac, ali da bi se saznalo treba sve četvoro da budu uhapšeni. Osnovana sumnja postoji i niko me ne može ubediti, ni tužilac, ni policija, da ne postoji. I onda ih treba držati usamljene, bez dodira jedno između drugog. I, naravno, postoje metode saslušanja, gde će neko da pukne, sigurno - rekao je Šešelj.

Kako kaže, smatra da ubistvo nije rešeno jer su svi mislili da će lako pronaći ubicu?

- Mislim da u prvi mah policija tome nije pridala baš veliku ozbiljnost, da su mislili da će to lako da završe. I to je izgledalo lako. Međutim, suočili su se sa monstrumima - rekao je Šešelj.

Na pitanje odakle njemu sve te informacije, te da li je njegov lični stav da je umešana cela porodica, Vojislav je rekao:

- Nemam ja baš potpune informacije, ali ja sam pravnik. Izučavao sam penologiju, kriminalistiku, kriminologiju... Imam i zatvorskog iskustva mnogo - objasnio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading