Stigli prvi rezultati odbukcije! Evo da li je osnovana sumnja da je Nikola ubio majku pre nego što je njeno telo zakopao u dvorištu!

Autor: novosti.rs

Hronika

21.02.2020

10:15 >> 10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikoli F. (26) iz Bačkog Gradišta, na predlog Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, gde je priveden na saslušanje, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor zbog sumnje da je usmrtio svoju majku Dušicu F. (55).

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Fifi Filipcev
Nikola F.

Osnovana sumnja je, kako navode u zrenjaninskom VJT, proizašla je na osnovu operativnog rada policije u Novom Sadu i Bečeju, i urađene ekshumacija tela pokojne Dušice F. i preliminarnih rezultata obdukcije.

Podsećamo, telo nesrećne žene u poodmakloj fazi raspadanja, pronađeno je u utorak u dvorištu porodične kuće, gde ju je, kako se sumnja, sin Nikola zakopao maja prošle godine. Kada se sve otkrilo, osumnjičeni je policajcima pokazao mesto u dvorištu pored zida, gde je zakopao telo majke, koje je prethodno umotao u ćebe.


Tada im je, kako su mediji preneli, rekao da nije imao novca da sahrani majku i da je zbog toga zakopao u dvorištu kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading