PLAĆENI UBICA NEGIRAO KRIVICU: Održano pripremno ročište za ubistvo Jugoslava Cvetanovića

Autor:

Hronika

19.02.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu održano je pripremno ročište na kome se optuženi Marjan Vujačić (34) izjasnio po optužnici da je ubio Jugoslava Cvetanovića (31), rođenog brata Saše Cvetanovića zvanog Pitbul, osuđenog za ubistvo Nikole Bojovića, brata vođe "zemunskog klana" Luke Bojovića.

RepublikaFoto: facebook.com/Marjan Vujacic
Marjan Vujačić

- Nisam kriv - kratko je odgovorio Vujačić, koga je zastupao poznati advokat Borivoje Borović.

Kako nezvanično saznajemo, tužilaštvo je predložilo saslušanje šest svedoka, dok je odbrana predložila saslušanje veštaka koji je pronašao Vujačićev DNK pored mesta ubistva Cvetanovića.

Jugoslav Cvetanović ubijen je 27. septembra 2017. u centru Vranja, u neosvetljenom haustora zgrade Lepa Brena. Policijski tehničari su na mestu ubistva pronašli DNK koji navodno pripada Vujačiću. 

Jugoslav Cvetanović ubijen u septembru 2017. u haustoru zgrade Lepa Brena u Vranju

 

 

On je uhapšen u Novom Sadu u junu 2019. sa falsifikovanim srpskim dokumentima. Osim njega, uhapšene su i dve policijske službenice koje su osumnjičene da su mu nabavile dokumenta za 1.500 evra.

Vujačića su mediji označili kao "pucača" kojeg je za likvidacije plaćao "škaljarski klan", a osim Jugoslava Cvetanovića, na njegovom spisku žrtava navodno se nalaze i Goran Tasić Gokče iz Vranja, koji je likvidiran u Amsterdamu, kao i Vesko Kalezić i Milo Ilić, koji su ubijeni u Podgorici.

Kalezić i Ilić su navodno bili bliski "kavačkom klanu".

"Zahvalio se" Luki za ubistvo brata

Saša Cvetanović, osuđeni na 35 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, tokom suđenja kriminalnoj grupi koju je vodio pokojni Slobodan Šaranović za sudskom govornicom je jasno rekao koga sumnjiči za smrt brata. Na prvom glavnom pretresu posle Jugoslavljeve smrti Saša je u mikrofon rekao: "Želim da čestitam Luki Bojoviću što mi je ubio brata".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading