(ŠOK VIDEO) Strašno! Momak udara devojku flašom u glavu usred Beograda, niko ne reaguje!

Autor: Republika

Hronika

17.02.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak nasilja na kom se vidi kako mladić plastičnom flašom udara u glavu devojku koja sedi, objavljen je na društvenoj mreži Fejsbuk i potpuno je šokantan!

Ono što dodatno ostavlja u neverici jeste i činjenica da niko od prisutnih ne reaguje.

 

 

- Dakle, ovo se dešava oko 15 h na Zelenom Vencu usred Beograda. Prethodilo je pesničenje, vucaranje za kosu, a onda i ovi nezgodni udarci, ponižavajući. Dve stvari su jezive. Prva je svakako nasilje, a druga je intertnost okoline i nedostatak reakcije na nasilje. Produžetak ovoga je nasilje u porodici, i crna hronika. E protiv toga se borimo - napisao je Pavle Bihali iz Pokreta Levijatan, koji je i objavio ovaj snimak.

Korisnici društvenih mreža oštro su reagovali na ovaj video, a Bihali je naveo da je autor snimka majka sa maloletnim detetom i da nije mogla nikako da pomogne nesrećnoj devojci u tom trenutku, ali da je dobro što je zabeležila dokaz o nasilju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading