UHAPŠEN PREVERANT U BEOGRADU: Evo kako je uspeo da ukrade 3 milona dinara

Autor: Republika

Hronika

14.02.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M. (1955) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela prevara i falsifikovanje isprave.

Foto: MUP Srbije
Tekst potpisa

Sumnja se da je on u više navrata u periodu od 2018. godine do februara ove godine u nekoliko banaka, upotrebom falsifikovanih ličnih karata i falsifikovane dokumentacije, sa računa većeg broja pravnih lica vršio neosnovan prenos novca.

Na taj način je, kako se sumnja, ostvario  korist u do sada utvrđenom iznosu od oko tri miliona dinara, za koliko je oštetio pravna lica.  

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da postoji više oštećenih, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije obaveste policijske službenike Policijske uprave za grad Beograd na brojeve telefona 011/279-84-09 i 011/279-84-10.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading