POTRESNO! Majka drži Bojanovu majicu i ne progovara: Posetili smo porodicu stradalog vozača GSP

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvorište kuće u kojoj je živeo sa majkom i mlađim bratom je prazno. Roletne navučene na svim prozorima. Najuži deo porodice se juče zatvorio u četiri zida i oplakivao stradalog vozača GSP.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić/Vozači tramvaja (i ostalo GSP osoblje)
Bojan Peraćev i mesto nesreće

Niko nije smogao snage da priča sa novinarima. Neutešnoj majci se nakon vesti o gubitku starijeg sina slošilo i svi su zabrinuti za njeno zdravlje.

- Kako da bude jednoj majci kad izgubi dete... Jako joj je loše, pije lekove, cela rodbina brine o njoj. Jadna samo drži Bojanovu majicu, miriše je i ne progovara ni reč - kažu prijatelji ove porodice koje smo zatekli ispred doma Peraćevih.

Da tragedija bude još veća, prema rečima naših sagovornika, vozač na liniji 45 Radomir Ž. (45), koji se kobnog jutra sudario sa mlađim kolegom, bio je taj koji je Bojana obučavao 2018. da vozi autobus.

- Eto, baš ga je on učio da vozi autobus, ali da izbegne ovakav sudar, niko ne bi mogao da ga nauči. Drogirani klinac ih je sve zavio u crno - ističu šokirani prijatelji.

Cigare i slatkiši za Bojana

Na autobuskoj stanici u Ulici cara Dušana stoje dve sveće. Odmah pored, na mestu na kojem je nesrećni Bojan izdahnuo, grupa njegovih prijatelja nemo je posmatrala travnjak pun krvi. Znali su da voli cigare, koka-kolu i slatkiše, pa su to i ostavili svom drugaru na mestu gde mu je okončan život.

Bojanov otac radio je u Austriji u trenutku nesreće, pa je istog dana stigao u Srbiju da bude uz mlađeg sina i bivšu suprugu.

Podsetimo, saobraćajna nesreća desila se oko četiri sata ujutru, kada je Adam R. (22) drogiran, vozeći pežo, projurio kroz crveno u Tršćanskoj ulici u Zemunu i udario u autobus na liniji 45, koji se odbio o drugi na liniji 15 u kojem je bio Perać.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading