"Samoubica iz sudnice" napravio novi skandal: Otkopčao pantalone i mokrio usred suđenja!

Autor:

Hronika

12.02.2020

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Jeličić, pripadnik takozvane "valjevske grupe", koji je u novembru 2019. pokušao da se zakolje žiletom u sudnici, juče je napravio još jedan skandal u Specijalnom sudu u Beogradu. Nakon što mu sudija nije dozvolila da ode u toalet tokom ročišta koje je bilo u toku, on je otkopčao pantalone i malu nuždu izvršio usred sudnice!

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zoran Jeličić

- Nakon što je suđenje počelo Jeličić je tražio da ode u WC, sudija Svetlana Aleksić mu je to dozvolila. Međutim, on se duže vreme nije vraćao u sudnicu, pa je ona poslala stražara da proveri šta se događa. Stražar ga je pronašao u toaletu, a Jeličić mu je rekao da ima jake bolove u stomaku i da ne može da se vrati u sudnicu. Kada je to čula, sudija je odlučila da prekine suđenje i napravi pauzu - priča izvor iz suda.

 

 

Kada je suđenje nastavljeno, Jeličić je opet nekoliko puta tražio da ide do toaleta, ali mu sudija Aleksić ovog puta to nije dozvolila.

U jednom trenutku on je ustao, otkopčao šlic i mokrio u boksu za optužene! Zbog ovog postupka sudsko veće je odlučilo da ga kazni tako što će u nastavku suđenje da prati iz posebne prostorije, a Jeličićev branilac, advokat Dragoljub Đorđević, ponovo je zahtevao da se uradi veštačenje kako bi se utvrdilo da li je on uopšte sposoban da prati suđenje.

Gej-šala uvredila optužene

Optuženi Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, zatražio je izuzeće sudije Svetlane Aleksić jer je, kako je rekao, na prethodnom suđenju imputirala optuženima da su homoseksualci. Nakon što je jedan od optuženih tražio bombonu, ona mu je tada kroz smeh rekla:

- A sa kime ćete da se ljubite u boksu za optužene?

- Sudija je uvredila nas optužene. Proveo sam sedam godina u pritvoru i nisam homoseksualac - rekao je Laza Bombaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading