(FOTO) Detalji krvavog obračuna u Ruskom Krsturu: Potukao se sa prijateljem pa ga sustigao na stadionu

Autor: S. STEPANOVIĆ, J. MILJUŠ

Hronika

12.02.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar A. (29) uhapšen je u ponedeljak uveče u Ruskom Krsturu zbog ubistva sugrađanina Igora V. (41).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, krvavi obračun dogodio se na stadionu lokalnog fudbalskog kluba "Rusin". Obojica su, pre toga, po rečima očevidaca, pili ispred lokalne prodavnice, a započetu svađu krvavo su završili na fudbalskom terenu koji se nalazi u blizini. Kada se nakon nekog vremena ubica vratio do prodavnice, kratko je rekao: "Ubio sam ga".

VOLELI DA PIJU

Obojica, po rečima komšija, nisu bili nigde zaposleni i voleli su da popiju.

- I ranije su dolazili u sukob sa zakonom zbog nekih krađa. Nisu bili zaposleni, već su samo povremeno odlazili u nadnicu - pričaju komšije.

- Osumnjičeni je nakon svađe i fizičkog sukoba komadom betona i razbijenom flašom žrtvi naneo više udaraca od kojih je on preminuo na licu mesta. Napadač je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Somboru - navodi se u saopštenju PU Sombor.Kako saznajemo, Aleksandar je tokom čitavog dana pio i veselio se sa Igorom da bi uveče došlo do razmene teških reči i tuče. Igor je potom počeo da beži, ali ga je Aleksandar stigao na stadionu lokalnog fudbalskog kluba i ubio razbijenom flašom.

VEĆ ROBIJAO

Prema nezvaničnim saznanjima, Aleksandar A. se nedavno vratio u Ruski Krstur iz Mađarske, gde je bio na robiji nekoliko meseci zbog razbojništva.

Ubijeni Igor živeo je samo sa polubratom i nije bio oženjen niti ima drugu porodicu, dok je njegov napadač takođe živeo sa bratom, a odgajio ih je staratelj.

Ubijeni Igor živeo je sa polubratom kao i njegov napadač, a odgajio ih je staratelj

- Braća Aleksić su na lošem glasu u Ruskom Krsturu. Majka im je rano umrla i odgajio ih je staratelj koji je imao dve žene. Odrastanje u takvom okruženju doprinelo je da krenu stranputicom - kažu komšije ovih mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading