Napio se na splavu, skidao odeću, pa zapucao na obezbeđenje

Autor: Blic, Republika

Hronika

11.02.2020

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je M. A. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

On se sumnjiči da je 8. juna prošle godine u ranim jutarnjim satima, ispred jednog restorana kod Beogradskog sajma, iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede trojici muškaraca.

Kako su ranije preneli mediji, do pucnjave na splavu "Kućica" došlo je oko 5 sati ujutru, kada je obezbeđenje splava izbacilo pijanog M. A. jer je pravio probleme. Međutim, on se vratio na splav sa pištoljem i zapucao na radnika obezbeđenja Nemanju Ivanovića (27), konobara Zorana Ljujića (38) koji se slučajno zatekao tu jer je izašao na pauzu i taksistu Marka Mladenovića (82) koji je dovezao stranku.

- Splav "Kućica" je miran, nema problematične goste. Kako radi do šest sati, dok većina ostalih splavova radi do četiri, dešava se da pojedinci dođu kada se zatvore ostala mesta i tu žele da nastave provod. Tako je u subotu ujutro došao i muškarac, pijan, koji je i ranije u sitnim satima svraćao na splav "Kućica" - kazao je sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

Pijanac je počeo da skida majicu, provocira ostale goste pa mu je radnik obezbeđenja Nemanja Ivanović prišao, izveo ga napolje i rekao mu: "Smiri se, idi kući." Pijani gost je otišao, ali se posle nekoliko minuta vratio. Radnik obezbeđenja je nepoželjnom gostu rekao da je pijan i da takve ne primaju.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading