DETALJI PRONALASKA NESTALE DEVOJČICE: Krila se kod dečka, otkriveni uz pomoć signala mobilnog telefona

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

10.02.2020

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija J. (14) iz sela Bublica, koja je nestala 9. februara, otkrivena je uz pomoć signala mobilnog! Kako nezvanično saznaju “Novosti”, bila je u mestu Mačina, odakle je i njen momak Martin Tošković (16). Prema raspoloživim informacijama, tinejdžerka nije nepovređena, krila se dečkom i nisu bili u kući njegovih roditelja.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs/pixabay.com
Marija J.

Majke nestale devojčice Nataša Paunović je oko 19.30 primila poziv iz policije i ona je otišla u Prokuplje po svoje dete.

Podsetimo, ona ćerku nije videla otkad je nestala 9. februara. Posle prijave nestanka ona je rekla da pretpostavlja da je njena ćerka sa Martinom, koji je iz sela Donja Mačina.

- U nedelju veče sam išla peške od Bublice do Donje Mačine, kod njegovih roditelja, jer sumnjam da oni kriju devojčicu. Međutim, oni su me napali i oterali. Očajna sam, jer ne znam ništa o svom detetu - rekla je ranije tokom dana devojčicina majka.

Nataša je izjavila i da njena ćerka nije ponela novac sa sobom, i da nema šta da jede, kao i da smatra da ih neko hrani ili da kradu.

- Suprug i ja smo branili njihovu ljubav, jer je premlada za vezu, a i Martin je iz romske porodice, nije išao u školu, i nije nam se dopao - izjavila je Nataša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading