(VIDEO) Pričali smo o tome kakav nas kraj čeka: Drug ubijenog Stefana Filića se potresnim rečima oprostio od njega

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

10.02.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo mladića u Velikoj Plani zgranulo je Srbiju! Tuga za mladim životom ne prestaje. Danima se njegovi najbliži opraštaju od njega putem društvenih mreža, a sada je drug tragično nastradalog Stefana Filića objavio dirljiv video koji je zapravo poslednji pozdrav njegovom prijatelju.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
DRUGOVI SE OPRAŠTAJU OD NJEGA Stefan Filić

- Sećam se kada smo pričali o verskim temama, i o tome da li ćemo dočekati kraj kakav je zapisan da će se dogoditi, kada si mi rekao da nisi siguran. Niko se ni nadao nije da bi se tebi moglo dogoditi tako nešto - ovim rečima počinje potresni video snimak.

U snimku objavljenom na Jutjubu, Stefanov prijatelj podelio je tugu zbog tragično nastradalog druga, uz reči da će se jednom videti ponovo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Klub "Brodolom" ispred kojeg se dogodila kobna tuča

- Za tebe je Bog izgleda imao drugi plan, da tim događajima na nebesima prisustvuješ sa njim i svim svetima. Bio si dete za primer svima nama. Bili smo drugari, ali kao braća, nedostajaćeš nam, ali se vidimo ponovo na nekom drugom i lepšem mestu. Moli Boga za nas, jer svaki novi dan je stepenik koji vodi do mesta na kome ćemo se ponovo sresti, zagrliti i pričati kao nekad. Vidimo se ponovo - potresne su reči jednog od Stefanovih drugara koji mu je, kako i sam navodi, bio kao brat.

Podsetimo, Stefan Filić ubijen je u Velikoj Plani dok je branio svog mlađeg brata (17) od grupe mladića. Pretpostavlja se da je Filić s bratom i drugovima bio u diskoteci u subotu uveče, a da se kobna tuča desila ispred lokala.

Grupa momaka, među kojima je bilo i maloletnika, napala je Stefanovog brata i počeli su da ga jure niz Ulicu Miloša Velikog. Stefan se suprotstavio napadačima kako bi zaštitio brata i tada je pretučen nasmrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading