Stefanovim ubicama preti do 12 godina robije

Autor: Republika

Hronika

09.02.2020

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tužnoj koloni više stotina građana Velike Plane u znak protesta zbog prebijanja do smrti njihovog komšije, prijatelja i rođaka Stefana Filića (18) prošetalo je ulicama ove varoši. Na čelu kolone bili su roditelji i brat nastradalog Stefana, koji se još ne mire sa sudbinom da su ostali bez svog prvenca.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Stefan Filić

Na mestu gde je Stefan pretučen nasmrt, u blizini noćnog kluba "Brodolom", ostavljeno je cveće i upaljene su sveće. Ogorčeni zbog nasilja koje je odnelo mladi život, građani traže hitnu reakciju države, pravosudnih organa, policije i lokalne samouprave kako se ovo ne bi ponovilo.

Stefan je ubijen pred očima svog mlađeg brata, koga su huligani prvog napali. Ubrzo nakon što su pronašli onesvešćenog Stefana na ulici, policija je uhapsila Nikolu B. (21) i Mitra P. (21), a dan kasnije Stefan, koji se nije budio iz kome, preminuo je u bolničkoj postelji.

Mladićima koji su mučki pretukli Stefana preti kazna od tri do 12 godina zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading