Detalji ubistva kod Jagodine: Žena je mislila da se šali! Posle krvavog zločina Mihajlo otišao na kapiju komšije i izustio jezive reči

Autor: Kopernikus RTV Jagodina

Hronika

06.02.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Miloševo kod Jagodine Mihajlo I. (86) osumnjičen je da je sekirom i nožem u utorak uveče napao i usmrtio svoju nevenčanu suprugu Dobrilu (74) posle čega je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Posle krvavog zločina, Ilić je, kada je svanulo, oko pola 9 ujutru otišao do komšija i rekao im šta je uradio.

Kako priča Mihajlov komšija Živorad Obradović, Ilić je došao na kapiju njegove kuće. Obradovićeva žena ga je ugledala i izašla ispred.

- To je bilo oko pola 9, moja supruga ga je videla i izašla, ja sam u tom trenutku bio u kupatilu. Tražio je telefon da pozove nekog svog drugara da mu nešto kaže. Ona ga je pitala: "Šta ćeš da mu kažeš?", a on je odgovorio: "Da sam ubio Dobrilu" - priča Obradović.

Kako kaže, žena ga prvo nije ozbiljno shvatila, nije mu ni verovala.

- Kada sam to čuo, samo sam mu rekao: "Šta ti je to trebalo?".

Komšije pričaju da Mihajlo nije bio problematičan, ali da nisu imali puno kontakta sa njim.

- Fin je čovek, ali sam za sebe najviše voli da bude, da nema neki veliki kontakt sa drugima, mada se uvek javi. Ja kod njh nisam ušla ne znam koliko godina - kaže jedna od komšinica.

Prema navodima TV Kopernikus, Mihajlo je posle ubistva supruge naneo sebi povrede sečivom, te se sumnja da je pokušao samoubistvo.

Daljom istragom će se utvrditi šta su motivi ovog zločina, mada se kao jedan od mogućih motiva zbog kog je došlo do krvavog obračuna navodi ugovor o doživotnom izdržavanju koji je Mihajlo hteo da raskine sa Dobrilom jer su ga, navodno, ona i njen sin zloupotrebljavali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading