Vetar odvalio metalnu kapiju koja je pala na zadnji deo autobusa: Povređena putnica hitno prebačena na VMA

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

05.02.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna putnica je povređena u autobusu na liniji 55 u Ulici Milana Jovanovića na Čukarici. Devojka je prevezena na Vojno-medicinsku akademiju, policija je na licu mesta, prenose mediji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Za sada nije poznat stepen njenih povreda.

Kako je potvrđeno iz Konzorcijuma privatnih prevoznika, na zadnji deo autobusa je, dok je stajao u stajalištu, pod naletima jakog vetra doletela metalna dvorišna kapija i tada je povređena putnica.

Hitna pomoć je došla na lice mesta i ona je zbrinuta.

U Beogradu inače danas duva vetra jačine i preko 60 km/h i na snazi je žuti meteoalarm.

Kako je upozorio Republički hidrometeorološki zavod, moguće su štete na pokretnoj i nepokretnoj imovini, problemi u transportu i saobraćaju (zanošenje automobila na putevima), štete na šumama, drveću u parkovima i individualnom drveću ( lomljenje manjih i tanjih grana), problemi u građevinarstvu - naročito u radu sa kranovima, indirektna opasnost od povređivanja ljudi i životinja, otežava već tešku situaciju ( šumski i drugi požari, ekološka katastrofa, ometanje akcija spašavanja). Uticaji se odnose na dobro i redovno održavane objekte tvrde građe, zdravo drveće i slično.

Očekuje se da vetar od sutra bude u postepenom slabljenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading