Medicinska sestra koja je ubila muža cijanidom osuđena na 13 godina zatvora! Ono što je rekla posle presude ostavlja u neverici!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

04.02.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veće sudija, na čelu sa sudijom Višeg suda u Subotici Gordanom Kojić, donelo je danas presudu po kojoj Irenu Šarkanj iz Horgoša, medicinsku sestru optuženu da je ubila muža Ištvana Šarkanja cijanidom, osuđuje na 13 godina zatvora.

Foto: Ilustracija

Šarkanj je 8. marta prošle godine već osuđena na 13 godina zatvora, ali je na žalbu njenog branioca postupak vraćen na početak.

Više javno tužilaštvo je i u novom dokaznom postupku ostalo pri tvrdnji da je ona počinila krivično delo ubistvo u februaru 2018. godine tako što je mužu ubrizgala cijanid dok su se zaposleni u bolnici borili za njegov život.

Šarkanj je sve vreme suđenja tvrdila da nije ubila supruga, i da mu je ubrizgala vodu, a ne cijanid.

Na početku današnjeg postupka, nakon završnih reči zamenika tužioca Branislava Rankova i svog advokata Biserke Krpić, Šarkanj je izjavila da nije kriva, a potom je dodala: "Ko smatra da sam ga ubila nosiće me na savesti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading