Tuča u Nišu završila se ubadanjem i potezanjem palice: MLADIĆ DOBIO POVREDU OPASNU PO ŽIVOT!

Autor: telegraf.rs

Hronika

03.02.2020

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić je u tuči zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Nišlija Predrag M. (18) teško je povređen u obračunu koji se sinoć dogodio na Trgu učitelja Tase u Nišu kada ga je posle svađe, nožem udario u grudi njegov vršnjak P. V.

U istom sukobu lakše je povređen L. K. koji je dobio udarac palicom u glavu.

Do tuče koja je kulminirala potezanjem noža, došlo je oko 23.30 sati kada se na unapred dogovorenom mestu, srelo više mladića iz dve sukobljene grupe.

- Navodno je trebalo da razreše razmirice koje imaju od ranije, ali ne samo što se nisu izmirili nego su se odmah zakačili. Obračun je započeo jedan sedamnaestogodišnjak, prijatelj P. V. koji je palicom udario u glavu L. K. a kada je zamahnuo ka P.M., on je uspeo da se odbrani. Tada je P. V. izvadio nož i P. M. udario u levu stranu grudi nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život u vidu proboja plućne maramice - kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Hitnu pomoć pozvali su prolaznici, pa je P. M. zbrinut u niškom Kliničkom centru gde mu je stanje stabilizovano. Intenzivno se traga za P. V. ali on za sada izmiče policiji.

- P. V. je u sličnom sukobu učestvovao i februara 2017. godine kada je u takođe zakazanoj tuči kod škole "Duško Radović" nožem u grudi teško povređen tada petnaestogodišnji D. S.

Zbog pokušaja ubistva tada je uhapšen sedamnaestogodišnji B. Đ. dok je protiv P. V. i još dvojice tinejdžera podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading