Žena rasturala drogu na ulici, ali to je bio samo deo onoga što je policija pronašla u njenom stanu

Autor: Blic, Republika

Hronika

01.02.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčanka A. P. G. (32) uhapšena je zbog sumnje da je prodala drogu sugrađaninu N. T. (26), koji je takođe lišen slobode.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su A.P.G. zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i N.T. osumnjičenog za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je pregledom osumnjičenog N.T. u džepu pronašla dva paketića sa 2,2 grama amfetamina, za koji se sumnja da je kupio od 

Pretresom stana koji koristi osumnjičena A.P.G. pronađeno je 45,4 grama amfetamina, manja količina marihuane, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading