Novi detalji zločina u Novom Sadu: Bivša ga namamila, pa ga isekli sekirom

Autor:

Hronika

01.02.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan S. (25), koji je uhapšen zbog sumnje da je sekirom ubio Đorđa J. (23) iz Titela, a potom sakrio njegovo telo, duže vreme je s devojkom pripremao zločin! Kako Srpski telegraf saznaje, osumnjičeni je s partnerkom Jovanom J. (29) 31. decembra najpre namamio njenog bivšeg dečka Đorđa J. na jednu lokaciju, a potom mu brutalno presudio!

Foto: Ilustracija

ZATRPAO CIGLAMA

- Sumnja se da su osumnjičeni kobnog dana nesrećnog mladića namamili u jednu baraku s pričom kako Jovana J. hoće da se pomiri sa Đorđem J. jer je shvatila da je pogrešila. Nesrećni mladić, misleći da je to istina, došao je u baraku, gde je najpre izbila žustra svađa između njega i osumnjičenog. Stefan S. je najpre mladića napao verbalno, govoreći da ostavi njegovu devojku na miru, a potom zgrabio sekiru i njome ga tri puta udario u glavu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ceo zločin odigrao se ispred pomenute devojke, koja je do trenutka hapšenja sadašnjeg dečka ćutala.

- Telo je pronađeno u jednoj rupu sa vodom i smećem, a bilo je zatrpano i ciglama. Pretpostavlja se da je osumnjičeni hteo da zapali telo benzinom, ali je ipak od ove namere odustao. Ipak, nedavno je iz pomenute rupe počeo da se oseća nesnosni smrad, pa su ljudi koji žive u barakama u blizini prijavili policiji da se nešto čudno dešava - priča sagovornik.

NESNOSAN SMRAD

Interesantno je i da je nestanak ubijenog mladića prijavljen tek 27. januara.

- Deda nastradalog mladića prijavio je da mu unuka već duže vreme nema. Najpre je bio sumnjičav jer se dešavalo da tako nestane na nekoliko dana, pa je zbog toga čekao ovoliko dugo. Ipak, nakon samo nekoliko dana njegovo telo je pronađeno u rupi u baraci - dodaje naš sagovornik.

Iz rupe gde je bačeno telo počeo je da se oseća nesnosni smrad, pa su komšije prijavile policiji

Pored Stefana S., uhapšena je i njegova devojka Jovana J., kojoj se na teret stavlja neprijavljivanje krivičnog dela i počinioca. Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Policija utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja. Inače, ubijeni mladić je odranije poznat policiji.

- Navodno, nastradali mladić je iza sebe imao dosije i ima krivične prijave za krađe i provale - priča naš sagovornik.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading