Novi detalji stravične nesreće u Subotici: Kamion udario devojku na biciklu, letela je nekoliko metara

Autor: novosti.rs

Hronika

30.01.2020

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćanoj nesreći koja se dogodila u subotičkom naselju Radijalac poginula je Eniko Š. (22). Nju je, dok je vozila bicikl duž Aleje maršala Tita, iz pravca Hale sportova ka gradu, udario kamion.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Foto: Ilustracija

Od siline udarca, devojka i njen bicikl su odleteli nekoliko metara, a od zadobijenih povreda Eniko je izdahnula na licu mesta.

- Kamion je išao sporo, a ona je vozila bicikl u istom smeru. Delovalo je da je brzo išla i verovatno je vozač nije video dok je prolazila pored njega - priča Subotičanka Melinda N., jedna od brojnih očevidaca. - Strašno je bilo gledati koliko je letela i kada je udarila o beton.

Posle nešto više od sat vremena od nesreće, policija je, u prisustvu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva, završila uviđaj, a vatrogasci su sanirali mesto saobraćajne nesreće.

U tom delu Subotice ne postoji biciklistička staza, već put, trotoar i šetalište, a kako se u neposrednoj blizini nalaze škola i pijaca, biciklisti nisu retkost.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading