Neviđeni skandal u sportskom svetu: Srbi uhvaćeni zbog dopinga!

Autor: espreso.rs, Republika

Hronika

30.01.2020

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska policija saopštila je danas da je "razbila prsten" koji je sportistima prodavao EPO, odnosno krvni doping, prenose agencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija istražuje šest osoba u Barseloni i Kadizu zbog sumnje za zločine protiv javnog zdravlja, pranja novca, krađe i prevare u socijalnom osiguranju.

Prema policijskim istragama, grupu sačinjavaju građani Srbije i Španije, koji su već deset godina trgovali krvnim dopingom preko različitih internet lokacija na drugim jezicima, usmerenih na sportiste u Španije i drugim zemljama.

Policija analizira informacije sa bankovnih računa, koji su locirani u Austriji, Slovačkoj i na Kipru, za koje veruju da će ih dovesti do velikog broja španskih i drugih sportista iz različitih disciplina i svih nivoa takmičenja, koji su koristili ove supstance, kako bi poboljšali svoje fizičke mogućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading