PROKUPLJE ZAVIJENO U CRNO: Otac gledao kako mu bebu izvlače iz smrskanog auta

Autor: S. R. - Ž. M.

Hronika

02.10.2017

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiša je na mestu nesreće saznao da mu je poginula šestomesečna ćerkica Dunja. Nije znao da je ostao i bez supruge... Jaukao je i zapomagao kad su mu doktori saopštili najtužnije vesti.

RepublikaFoto: pixabay.com
U stravičnoj nesreći stradale majka i beba

Ovo je za Srpski telegraf rekla prijateljica Jovane Ljubić (27), koja je zajedno sa ćerkom Dunjom poginula u sudaru, dok su njen suprug Dragiša (27) i sin A. Lj. (3) teško povređeni. Nesreća se dogodila u subotu oko 22 sata na auto-putu Beograd-Niš kod Aleksinca kad je na golf kojim je upravljao Ljubić kombijem otpozadi naleteo Dragoljub J. (45), koji je vozio sa 1,2 promila alkohola u krvi.

- Dragiša je gledao kako vatrogasci izvlače njegovu ćerkicu i suprugu iz smrskanog automobila. Znao je da je beba mrtva, a lekari su odugovlačili da mu kažu da i Jovane više nema. Njegovoj tuzi nema kraja, neprestano je na lekovima. Ne znam kako će da preživi ovu tragediju, u sekundi je ostao bez žene i deteta - priča potresena komšinica.

Ona dodaje da je Dragiša Ljubić na sopstveni zahtev izašao iz niške bolnice, dok je njegov sin A. Lj. zadržan na lečenju i uspešno se oporavlja.

- Dragiša je insistirao da izađe iz bolnice kako bi organizovao sahranu svojim mezimicama - kroz suze priča komšinica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading