Poštu u Kikindi razbojnici ne ostavljaju na miru: Pljačka po drugi put

Autor: Novosti, Republika

Hronika

30.01.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filijala pošte u Mikronaselju u Kikindi, odnosno Mala pošta kako je građani zovu, ponovo je opljačkana u sredu ujutro, potvrdili su iz Policijske uprave u Kikindi. Nepoznati razbojnik ili više njih ujutro su, nakon otvaranja pošte, oko osam sati, upali u prostorije, zapretili radnici i odneli novac koji je ona u tom trenutku imala, oko 200.000 dinara. Kako saznajmeo radnica pošte prilikom pljačke nije povređena.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

U Policijskoj upravi, zasad, ne mogu da saopšte druge detalje ovog razbojništva, jer je u toku istraga i opsežna potraga za počiniocima.

Ovo je druga razbojnička pljačka ove poštanske filijale u Kikindi. Prva se dogodila u junu prošle godine kada je maskirani muškarac, sa fantomkom i satarom u ruci, upao u objekat i pod pretnjom radnici odneo oko 250.000 dinara. Međutim, policija je brzo otkrila počinioce, jer je istog dana u autobusu u Borči uhapsila T.M. (21) i V.V. (22) iz Kikinde i osumnjičila ih za pljačku, jer je kod kojih je pronašla navedenu sumu. Obojica pljačkaša od ranije su poznati policiji.

Prošle godine pljačkaši su novac iz Kikinde autobusom poneli za Beograd, ali ih je policija brzo locirala. Pljačka se prvi put dogodila u drugoj smeni, pred kraj radnog vremena, oko 13,20 sati.

Inače, Mikronaselje je najgušće naseljeni deo Kikinde, jer se u tom delu grada najlazi najviše stembanih zgrada, sa blizu 6.000 stanovnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading