Dolijao stilista-pedofil, nek' se spreme političari!

Autor:

Hronika

30.01.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati novosadski stilista i fotograf Srđan Šveljo (52), koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloletnike, samo je jedan u nizu pedofila kojem su stavljene lisice na ruke! Kako Srpski telegraf saznaje, očekuje se da će nakon hapšenja Švelja iza rešetaka završiti još uticajnih ljudi, među kojima su čak i dva političara!

RepublikaFoto: youtube.com/BiljanaZaVas
PRIVEDEN Srđan Šveljo

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog Švelje zaplenila katalog sa eksplicitnim fotografijama maloletnika, a za ceo slučaj saznalo se nakon što su pojedine, navodne, žrtve prijave stilistu nadležnim organima.

- Reč je o mladićima uzrasta od 12 do 14 godina koji su se odvažili i ispričali policiji šta su doživeli u stanu Švelje. Maloletnici su navodno ispričali da ih je stilista pronalazio preko društvenih mreža, a potom pozivao u studio u svom stanu u nameri da ih slika za modne časopise. Stilista bi maloletnike oskudno oblačio i zatim ih dodirivao po delovima tela - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Jedna žrtva ovog pedofila izjavila je da je osumnjičenim mladićima davao narkotike u zamenu za fotografije.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ

Glumac i kreator pod lupom

Šveljo nije jedina javna ličnost koja je u poslednje vreme dovođena u vezu sa seksualnim zlostavljanjem maloletnika. Glumac Goran Jevtić prošle godine pravosnažno je osuđen na deset meseci zatvora zbog seksualnog napastvovanja tada maloletnog Luke Krčedinca (22) u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru 2014. godine. Osim njega, i protiv poznatog dizajnera Darka Kostića trenutno se vodi sudski postupak za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan.

- Svedok je ispričao i da je Šveljo tinejdžerima neretko nudio i da ih oralno zadovolji - priča izvor.

Interesantno je i da Šveljini profili na društvenim mrežama obiluju velikim brojem fotografija polunagih muškaraca. Inače, novosadski stilista uhapšen je nedugo nakon što je Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", izjavio da postoje fotografije na kojima pojedini političari, biznismeni i modni kreatori seksualno zlostavljaju decu u Subotici, Novom Sadu i Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan TV
ZAPLENA U stanu Švelja zaplenjene eksplicitne fotografije maloletnika

POZNATI JAVNOSTI

Izvor našeg lista, dobro upućen u istragu, navodi da bi u narednim danima trebalo da usledi i hapšenje dvojice političara!

Svedok ispričao i da je Šveljo tinejdžerima neretko nudio i da ih oralno zadovolji

- Reč je o dve osobe iz oblasti politike, koji su dobro poznati široj javnosti u Srbiji. Zasad policija intezivno radi na prikupljanju dokaza protiv dvojice osumnjičenih i samo je pitanje trenutka kada će biti uhapšeni - dodaje naš sagovornik.

Foto: Printskrin: Instagram.com

Saradnik: Smeštaju mu

Jedan od maloletnika koji je poslovno sarađivao sa Šveljom kaže za naš list da sa uhapšenim stilistom nije imao nikakve neprijatnosti, i tvrdi da mu smeštaju ceo slučaj!

- Dugo smo sarađivali, bio sam 100 puta kod njega i nikad ništa ovakvo nije uradio. Inače, rekao mi je da mu neki klinci prete zbog novca. Verujem da nije hteo da im da, pa su ga zbog toga i prijavili - kaže maloletnik.

Podsetimo, uhapšeni Šveljo, osim kao stilista, radi i kao autor emisije "Šik i šiz", koja se emituje na RTV Vojvodina. Inače, osumnjičeni je u Novom Sadu poznat i kao di-džej Fanatik, a nastupao je čak i na Egzit festivalu u ovom gradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading