Alibeg u kritičnom stanju! Lekari mu se bore za život

Autor:

Hronika

27.01.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Alajbegović (38) zvani Alibeg, nekadašnji vođa navijačke grupe "Zabranjeni" koji je teško ranjen u subotu uveče u sačekuši na Novom Beogradu, još je u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ/MUP/Pixabay.com/fotomontaža
Primio 4 metka: Alibegu se lekari bore za život

Policija intezivno traga za napadačima koji su, kako se sumnja, na Alajbegovića pucali zbog neraščišćenih računa oko trgovine narkoticima!

- Iako se u početku spekulisalo da je Alajbegović ranjen u sukobu između zavađenih navijačkih grupa na južnoj tribini, po svemu sudeći, pozadina napada je drugačija. Bivši vođa jedne od navijačkih frakcija Partizana u više navrata je dovođen u vezu sa trgovinom drogom. Ispituje se da li je nekom zašao u teren ili je nekog zavrnuo za drogu, ali gotovo da nema sumnje da mu glave umalo nisu došli poslovi s narkoticima - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Alajbegović je upucan sa četiri hica u stomak, a po svemu sudeći, znao je da mu rade o glavi, o čemu govori i događaj koji se desio nedavno.

- Prema izvorima bliskim ranjenom Alajbegoviću, on je pre nekoliko meseci odlučio da na zgradi u kojoj živi postavi nadzorne kamere, koje dotad nisu bile instalirane. Alajbegović je čak unajmio i platio firmu koja je to odradila. I ranije su ga napadali i pretili mu. Nije mu bilo svejedno, ali je nastavio da radi po starom - priča naš sagovornik.

Alajbegović se od napada nalazi u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život

Policija je ubrzo nakon napada prikupila video-snimke sa nadzornih kamera zgrade u kojoj bivši vođa navijača Partizana živi, ali i okolnih.

Treći napad

Podsetimo, ovo je treći napad koji je Nenad Alajbegović dosad preživeo. Na njega je najpre pucano 2010. godine, takođe ispred zgrade u kojoj živi u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu.

4 hica ispaljeno Alajbegoviću u stomak

On se i jula prošle godine našao na meti nepoznatih napadača koji su pucali na njega, a interesantno je da Alajbegović nije želeo da sarađuje sa policijom.

Debeo dosije

Foto: MUP Srbije
Nenad Alajbegović

- iza sebe ima preko 70 krivičnih prijava

- osuđivan za nanošenje teških povreda i nelegalno posedovanje oružja

- sumnjičen za ubistvo u Zemunu 2009.

- tri puta pucano na njega

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading